KONTAKT S PROFESORJI
VPIS
NADOMEŠČANJA
URNIKI
PRAKTIČNO USPOSABLJANJE
INTERESNE DEJAVNOSTI (DOVID)
UNIFORME
ZDRAVSTVENO VARSTVO
DOPOLNILNI POUK (AN + MA)
PREHRANA
IZPITNI ROKI
ZAKLJUČNI IZPIT
POKLICNA MATURA
NAPOVEDANO OCENJEVANJE ZNANJA
Razpored razredov na PUD v letu 2023/24
Št ur PUD po programih
Mreža delodajlcev 2023_24
Rezervacija učnega mesta – obrazec za tiskanje
Nagrade v času PUD
Poročilo PUD 2022_23
Vodnik za mentorje PUD v podjetju
Vodnik za dijke – PUD
Individualna pogodba – dijaki
Etični kodeks
SPI Gastronom_hotelir
Naloge na PUD – 1. letnik
Naloge na PUD – 2. letnik
Naloge na PUD – 3. letnik
SSI Gastronomsko turistični tehnik
Naloge na PUD – 2. in 3. letnik_turisti
Naloge na PUD – 2. in 3. letnik_gostinci
PTI Gastronomija (3+2)
Naloge na PUD - 3. in 4. letnik
NPI Pomočnik v biotehniki in oskrbi