SIO2020
GROWMAT
ERASMUS+
ENERGETSKA SANACIJA OBJEKTA SREDNJE ŠOLE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM MARIBOR
MUNERA3
GRAJSKA PRAVLJICA Z VLAKOM
OPERNA NOČ V PARKU
LET'S MAKE A DEAL
TRAIN-CE-FOOD
DVIG DIGITALNE KOMPETENTNOSTI
NOVI IZZIVI - TRAJANJE PROJEKTA: 1. 3. 2022 - 31. 8. 2023
INNOVET
ERASMUS GREENHOST K2
Projekt Munera3
PROGRAMI:
Biotehnika - Osnove strežbe jedi in pijač
Biotehnika - Strežba vina in barskih pijač
Biotehnika - Angleščina za potrebe gostinske stroke
Biotehnika - Nemščina za potrebe gostinske stroke
Biotehnika - Priprava jedi za starostnike
Biotehnika - Vinski svetovalec
Usposabljanje za promotorja
Strežba vina, toplih napitkov in barskih pijač
Priprava jedi pred gosti
Osnove pri pripravi jedi
Biotehnika - Slovenščina za priseljence oz. tujce s poudarkom na neposrednih okoliščinah dela s strankami v gostinstvu
Biotehnika - Strežba vina, toplih napitkov in barskih pijač
Priprava jedi za predšolske in šolske otroke
Biotehnika - Lokalna kulinarika Maribora